Jedan paketić mnogo ljubavi! Za decu korisnike tuđe nege od picerije La Gioa i Ozon Media novogodišnji paketići

Od strane Ozon
0 komentar

U okviru akcije “Jedan paketić mnogo ljubavi” i dva privrednika iz Sremske Mitrovice poklonila su novogodišnje paketiće deci korisnicima tudje nege i pomoći kod centra za socijalni rad Sava.

U utorak, 29 decembra, vlasnica Cafe picerije La Gioia i zaposleni u Ozon Media u prostorijama Crvenog krsta dočekali  su mališane. Nije bilo Deda Mraza, ali bez obzira na to, darovi su stigli do onih koji im se najviše raduju.

Paketići su podeljeni za 36 korisnika tudje nege i pomoći u prostorijama Crvenog krstali, ali su za neke mališane paketići stigli i u njihove domove.

“ Redovno, kad možemo, pomažemo. Danas želimo da pokažemo da nije teško u ovim vremenima misliti i na druge. Ovo je mali znak pažnje koji, mislim svi, koliko mogu, treba da pokažu. Srećni smo zbog osmeha kojih je danas bilo mnogo za nas, rekli su preduzetnici koji su podelili poklone.

Crveni krst Sremske Mitrovice je povodom novogodišnjih i božićnih praznika, kao i proteklih godin organizovao akciju “Jedan paketić – Mnogo ljubavi”. Cilj akcije je da našim najmlađima podarimo više radosti i praznike 

Crveni krst je ove godine obezbedio i paketiće za decu korisnike narodne kuhinje do 14 godina, uz pomoć Grada Sremska Mitrovica. Paketići za decu su podeljeni 25 decembra.

Osim paketića Crveni krst je i ove godine obezbedio suvi obrok paket za korisnike Narodne kuhinje. Oni će dobiti paket hrane za period od 31 decembra do 11 januara.. Tokom praznika oko 300 korisnika koristi pakete hrane tokom novogodišnjih praznika.

Možda Vam se svidi i