Hteo da zaštiti brata i preuzme krivicu na sebe

Od strane Ozon
0 komentar

Pored teškog ubistva, na teret im se stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, rođenoj braći D.E. (38) i N. E. (36), koji su osumnjičeni za ubistvo braće Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) iz Futoga određen je pritvor do 30 dana.

Oni su nekoliko sati saslušavani u tužilaštvu, gde su, ispričali šta se desilo u nedelju ujutru kada su stigli u šumu nadomak Sremske Mitrovice.

Po nalogu tužilaštva uzeta je „parafinska rukavica” kako bi se sa sigurnošću utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

Prvo je došlo do svađe između Dejana i jednog od braće Jeličić, da bi se veoma brzo sve pretvorilo u fizički obračun. Braća iz Futoga, koja su u rukama imala kopalice, navodno su nasrnula na Eriće, koji su uzvratili iz vatrenog oružja – kaže naš izvor iz istrage.

Dejan je policiji najpre rekao da je on upucao obojicu Jeličića, ali je nalazom „parafinske rukavice“ utvrđeno da je pucao i njegov brat Nebojša.

Braća su sprovedena u utorak u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici.

You may also like