Festival modernog plesa „Sirmium dance fest“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Šesti po redu Festival modernog plesa “Sirmium dance fest” biće održan u subotu, 7. marta u Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici u organizaciji Studija modernog i klasičnog baleta ,,Olena“ i Plesnog kluba ,,Sirmium Dance“.

Početak festivala zakazan je za 10:00 časova.

Ove godine učešće na festivalu uzeće dvadeset plesnih i baletskih studija iz zemlje i regiona. Publika će uživati u plesnim koreografijama Studija ,,Impuls“, “Vortex“ i “Play“ iz Novog Sada, zatim ,,Adagio“ iz Subotice, “Adagio“ iz Beograda, “Adagio NB“ iz Novih Banovaca, “AB Dance“ iz Beograda, “Piruet“ iz Beograda, “Profizio“ iz Beograda, “Maga Magazinović“ iz Beograda i Užica, “Mistik“ iz Beograda, “Maestro“ iz Temerina, “Rojal“ iz Požarevca, Centra za igru“ iz Zrenjanina, “Studija “Olena“ iz Bijeljine, “Latino Blanka“ iz Sremske Mitrovice, “Star“ iz Sremske Mitrovice i domaćin festivala Studio modernog i klasičnog baleta “Olena“.

Od 10:00 do 12:00 časova nastupiće najmlađi takmičari uzrasta od 3 godine do 8,5 godina. Tačno u podne zakazano je svečano otvaranje festivala.

Stručni žiri ove manifestacije čine eminentni stručnjaci iz oblasti plesa, predsednik žirija je Gabrijela Teglaši predsednik Udruženja baletskih umetnika.


You may also like