Dva deteta povređena u saobraćajki

Sremska Mitrovica – U saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici, oko 14 časova, taksi vozilo je udarilo tri pešaka koji su prelazili obeleženi pešački prelaz.

Povređeno je dvoje dece i jedna punoletna ženska osoba.

Svi su zbrinuti u Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici. Uviđaj po ovlašćenju nadležnog tužioca izvršila policija.

Vozaču će biti određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvrsio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

You May Also Like

2 thoughts on “Dva deteta povređena u saobraćajki

  1. Dva pesacka prelaza naspram obliznjeg vrtica i vertikalna signalizacija nisu uopste dovoljni da vozaci uspore i prikoce kada vide pesaka. Nebrojeno puta sam prelazila sa decom, vozaci stanu tek ako smo na polovini kolovoza. Na tom mestu je neophodan semafor! Apelujem na nadlezne da razmotre ovaj predlog.

  2. na tom pesackom nikada nikome ne stajem, upravo iz ovog razloga… svako ko zakoraci na pesacki prelaz van semafora a da pritom prilazi vozilo, je kamikaza, samoubica itd. ili covek koji ne zna dovoljno saobracaj i ima manjak iskustva u saobracaju… grad mora da resi problem u vezi pesackiih prelaza van semafora, jer je grad za ovakve stvari najkrivlji… hrvati imaju dobro resenje za ovo…

Comments are closed.