Danas magla. Narednih dana toplije i sunčano

Od strane Ozon
0 komentar

Jutro hladno, a u nižim predelima i maglovito.

Danas jutro hladno, ponegde slab prizemni mraz, a u nižim predelima magla ili niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano, osim u Bačkoj, Sremu, zapadnoj Srbiji, kao i po kotlinama i dolinama reka južne Srbije gde će se magla ili niska oblačnost zadržati veći deo dana.

Na istoku povremeno sipeća kiša, a u ostatku zemlje pretežno sunčano. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 10 do 14, u mestima sa maglom ili niskom oblačnošću oko 7 stepeni.

U Sremskoj Mitrovici ujutro magla. Tokom dana pretežno sunčano, temperatura oko 8 stepeni.

U četvrtak ujutro hladno, ponegde slab prizemni mraz, a u nižim predelima mestimično magla ili niska oblačnost koja će se samo po kotlinama i dolinama reka zapadne Srbije i ponegde u Bačkoj i Sremu zadržati pre podne. Tokom dana pretežno sunčano, a u istočnoj Srbiji tmurno povremeno sa rosuljom. Vetar slab, u košavskom području i umeren, a na jugu Banata povremeno jak jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 9 do 15 stepeni.

Petak ujutru i pre podne prolazno naoblačenje sa slabom kišom, posle podne delimično razvedravanje. Vetar slab, jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 10 do 15 stepeni.

Možda Vam se svidi i