Bezen „Pinki“ otvoren i bezbedan za posetioce

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gradski bazen „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici od danas je ponovo otvoren za posetioce.

Prema rečima direktora PSC „Pinki“ Vasilj Ševo usled trenutne situacije, a u skladu sa preporukama nadležnih organa preduzete su sve preventivne mere zaštite posetilaca bazena, ali i svih zaposlenih.

„Sanitarni i higijenski standardi na bazenu su podignuti na najviši mogući nivo, postavili smo dezobarijere, sredstva za dezinfekciju, ograničili na pet broj lica koja se mogu naći u isto vreme na samom pultu na ulasku u objekat, a korigovali smo i termine kako bi između istih bilo dovoljno vremena da se izvrši čišćenje i dezinfekcija prostora“, rekao je za Ozon Ševo.

On ističe da su svi zaposleni obučeni na koji način da se ponašaju u novonastaloj situaciji i da je boravak na bazenu potpuno bezbedan.

„Ono što smo morali da uradimo jeste da, kada su u pitanju klupski treninzi, zabranimo roditeljima ulazak na bazen odnosno svlačionice, jer se stvaraju gužve, a to želimo da izbegnemo. Naše najmlađe plivače od roditelja preuzimaju treneri koji ih zatim pripremaju za treninge, a kasnije i za odlazak kućama“, objašnjava direktor.

Ševo ističe da se pored svih mera na bazenu redovno sprovodi i kontrola kvaliteta vode.

„Bazen „Pinki“ od danas radi, otvoren je za posetioce i boravak na njemu je u potpunosti bezbedan“, zaključuje Ševo.

You may also like