Benzinska pumpa Eko Petrol

Od strane Ozon
0 komentar

Kralja Aleksandra Karađorđevića bb 22000 Sremska Mitrovica .

Telefon 022/614-974

MAPA

Na benzinskoj stanici Eko Petrola neprestano ulažemo u unapređenje ponude i nivoa naših usluga.

Našim potrošačima nudimo pristupačan i moderan brend. Razvijamo se zajedno sa njima tako što delujemo u skladu sa njihovim željama, primedbama i sugestijama, i od samog početka našeg postojanja negujemo njihovo poverenje.

Evro premijum BMB 95 je gorivo vrhunskog kvaliteta koje potpuno ispunjava najoštrije zahteve za Evro 5 emisione standarde za putnička vozila. Namenjen je vozilima novije generacije, njihovom očuvanju, kao i očuvanju životne sredine, a kvalitet evro premijuma BMB 95 je u skladu sa evropskim standardom kvaliteta benzina EN 228.

Evrodizel vrhunskog kvaliteta omogućava maksimalne performanse vozila, pravilno paljenje i besprekoran rad motora čak i na izuzetno niskim temperaturama. Mirniji rad, veća snaga i manja potrošnja jesu prednosti korišćenja ovog goriva. Proizveden po najstrožim proizvođačkim specifikacijama, kvalitet evrodizela je potpuno u skladu sa evropskim standardom EN 590.

Evro BMB 98 je gorivo vrhunskog kvaliteta povećane oktanske vrednosti koje potpuno ispunjava najoštrije zahteve za Evro 5 emisione standarde za putnička vozila. Namenjen je vozilima novije generacije, njihovom očuvanju, kao i očuvanju životne sredine, a kvalitet Evro BMB 98 je u skladu sa evropskim standardom kvaliteta benzina EN 228.

Možda Vam se svidi i