Sremska Mitrovica – Anonimna akcija „Pokloni haljinu“ i ove godine se nastavlja i to treći put za redom. Organizator iste je Kancelarija za mlade iz Sremske Mitrovice.

Kancelarija će realizovati ovu akciju tako što će pomoći da se obuku maturantkinje Sremske Mitrovice i mitrovačkih sela koje su u teškoj materijalnoj situaciji. U akciji mogu učestvovati maturantkinje osnovnih i srednjih škola, a njihov identitet neće biti javan.

Prema rečima Biljane Matić, koordinatora Kancelarije kao i prošle i ove godine za maturantkinje biće obezbeđena šminka, frizura i nokti, tako da će biti poptpuno opremljene za njihov važan dan.

„Potrudićemo sa da naše maturantkinje zaista budu zadovoljne. Određeni broj haljina koje smo kroz donacije prikupili prethodne dve godine imamo, tako da pozivamo sve zainteresovane devojke da dođu kod nas i odaberu onu koja im ogovara“, rekla je kratko Matić za Ozon.

Maturantkinje koje žele da učestvuju u akciji potrebno je samo da posete prostorije Kancelarije za mlade (Svetog Dimitrija 10) gde će se sa koordinatorkom dogovoriti oko svih daljih detalja.

Možda Vam se svidi i