A KIOSK?

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Kiosk koja se od nedavno nalazi u neposrednoj blizini Sabornog hrama Svetog Dimitrija u Sremskoj Mitrovici i dalje izaziva brojne negativne komentare, ali i pored negodovanja on je, kako ističu nadležni, na pomenutoj lokaciji postavljen u skladu sa zakonom.

„Sve što radimo, radimo u skladu sa zakonskim aktima, određenim planovima i programima, pa tako je realizovano i samo postavljanje spornog kioska. S obzirom da se na pomenutoj lokaciji nalazi i autobusko stajalište, planom detaljne regulacije je na tom mestu i predviđeno da se takav objekat nalazi, a svakako smo pokušali da nađemo najadekvatnije mesto za njega kako ne bi kvario ambijent“, kratko je za Ozon rečeno iz lokalne samouprave.

Podsećanja radi, kiosk je ispred samog hrama postavljen krajem aprila meseca, da  bi brzo bio izmešten amo nekoliko metara, odnosno odmah do autobuskog stajališta.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Milan 24.05.2020. - 11:47 am

Naravno da je nacrtan u plan kad je debelo placeno da se ucrta. Kiosk je bas ruglo, mogao je biti postavljen bilo gde drugo osim na pesackoj zoni tj setalistu. Ovako setaliste gubi smisao i narusava mu se izgled.

Komentari su zatvoreni.