Usvojen cenovnik ostalih usluga JP „Srem gas“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na nedavno održanoj sednici Skupštine grada usvojen cenovnik ostalih usluga Javnog preduzeća „Srem gas“.

Prema rečima Danice Nedić direktorice JP „Srem gas“ cenovnik je postojao i ranije ali su izvršene male izmene na istom.

„Javno preduzeće „Srem gas“ nije komunalno preduzeće kao ostala preduzeća na nivou grada tako i cene svih naših usluga utvrđuju se od strane nekih drugih organa ne na nivou Skupštine grada osim ovih ostalih usluga. Taj cenovnik je postojao i ranije, izvršene su male izmene koje se tiču pooštravanja prvenstveno u pogledu isključenja zbog bezbednosti građana i potrošača koji ne dozvoljavaju pristup mernom instrumentu. Cena našeg izlaska za slučaj isključenja potrošaca sa ulice iznosi 20000 dinara što je znatno veće u odnosu na prethodni cenovnik. U slučaju da se potrošači usude da sami vrše neke izmene na setu cena isključenja u takvim situacija je mnogo veća jer smo iz bezbednosnih razloga hteli da podignemo cene kako bi ljudi bili svesniji da to ne smeju da rade na terenu“ rekla je Nedić.

Prema njenim rečima sve vrste usluga koje su postojale u starom cenovniku postoje i u novom, s tim što su uvedene i neke nove vrste usluga, kao što je zavarivanje na poliletilenu.

Možda Vam se svidi i