Tropico band i Bajaga i Instruktori na svečanom otvaranju u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
1 komentar

Deseti STOP SHOP ritejl park biće otvoren 22. avgusta u Sremskoj Mitrovici. Tim povodom, posetioci će biti u prilici da uživaju u celodnevnom zabavnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima  i zanimljivim aktivnostima. Program će voditi popularna TV voditeljka Marija Kilibarda i Inspektor Blaža, poznati komičar i radio voditelj.

Na dan otvaranja, muzičari i lokalni izvođači zabavljaće posetioce i goste. Zabavni program započinje dečijim lokalnim horom „Pikolo“, nakon čega slede performans Studija modernog i klasičnog baleta „Olena“ i nastup Sergeja Pajića, Davida Radosavljevića i Tome Milovanovića. Zvezde večeri biće čuveni domaći bend Bajaga i Instruktori i veoma popularni Tropico bend. Nakon njihovih koncerata, posetioci će moći da nastave uživanje uz nastup DJ-a. 

Građani Sremske Mitrovice biće u mogućnosti da uživaju u brojnim popustima i interesantnim aktivnostima. U sklopu izazova „Climb the map“, ukoliko dosegnu STOP SHOP logo na veštačkoj steni, dobiće poklon na licu mesta. 

Pre samog otvaranja, STOP SHOP je pripremio Facebook i Instagram foto-konkurs pod nazivom „Jedva čekam kupovinu“ koji traje do 17. avgusta. Pobednik konkursa će biti nagrađen poklon karticom u vrednosti od 10.000 dinara i posetiće STOP SHOP na dan otvaranja, a njegov lični „vodič za kupovinu“ biće komičar Inspektor Blaža.  

Program otvaranja

12.00h„Climb the map“ izazov
16.30h Hor Pikolo
17.00hStudio modernog i klasičnog baleta „Olena“
17.30hSergej Pajić, David Radosavljević i Toma Milovanović
18.30hSvečana ceremonija otvaranja 
19.00hTropico band
20.30hBajaga i Instruktori
21.30hDJ nastup

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Vitez koja 17.08.2019. - 10:50 pm

Pa kako bez Pikola…

Komentari su zatvoreni.