Traži se najbolje rešenje

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Od sredine ovog meseca počeće radovi na izgradnji nove kružne raskrsnice na ulazu u Sremsku Mitrovicu sa auto – puta, na takozvanoj Radinačkoj petlji

Ovu informaciju potrvrdio je gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader, koji je istakao da se trenutno traži najbolje rešenje kako bi se saobraćaj u ovom delu grada za vreme radova odvijao bez većih poteškoća.

“Kružna raskrsnica kod naplatne rampe bi trebalo da se gradi od 15. jula. Sve potrebne naloge izvođač radova je već dobio, projektna dokumentacija je završena, još preostaje da se izvrše svi neophodni pripremni radovi kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje saobraćaja s obzirom da je pomenuta naplatna rampa jedini izlaz sa auto – puta u Sremskoj Mitrovici. Izvođač se trenutno sprema da napravi alternativne puteve na samoj raskrsnici i za sada idejno rešenje koje je dato će svakako omogućiti da raskrsnica bude prohodna. Saobraćaj će se nešto usporeno odvijati, ali će se odvijati i to nadam se bez većih problema”, rekao je Sanader.

Radove na izgradnji nove kružne raskrsnice u Sremskoj Mitrovici finansirani su od strane Javnog preduzeća “Putevi Srbije”.

You may also like