Sve je spremno za „Festival dečijih osmeha“ u Laćarku

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Povodom obeležavanja Dana Roma na kraju Sremske ulice u Laćarku sutra će od 10 do 16 časova biti održana manifestacija „Festival dečijih osmeha“.

Prema rečima organizatora sve je spremno za sutrašnji dan, očekuje se veliki broj dece za koju je celokupan sadržaj manifestacije besplatan.

Organizator iste jeste laćaračko Udruženje „Kiki i komšije“ uz podršku Grada Sremska Mitrovica.

“Uredili smo prostor, sredili postojeće igralište, obeležili teren za mali fudbal, poslednje pripreme privodimo kraju i za sutra sve će biti spremno, onako kako smo planirali, samo još da nas vreme posluži. Verujem da će se svi koji budu odlučili sutra da nas posete i da se sa nama druže provesti sjajno”, rekao je Darko Ilić ispred organizatora.

On je dodao da su za decu pored besplatnih sokova i kokica obezbeđene i besplatne vožnje na ringišpilu, jahanje poni konjića, igranje na dvorcu na naduvavanje.

U okviru manifestacije biće organizovano i nekoliko mini turnira za devojčice i to turnir u rukometu (RK “LSK”), košarci (ŽKK “Srem”) i fudbalu (ŽFK “LSK”). Za sve učesnike obezbeđene nagrade.

Ilić je pozvao sve roditelje da sutra dovedu svoju decu na kraj Sremske ulice i da zajedno uživaju u “Festivalu dečijih osmeha”.

Medijski pokrovitelj Laćaračke vesti i Ozon media.

Možda Vam se svidi i