Sutra „Sirmium dance fest“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Peti po redu „Sirmium dance fest“ festival plesa koji okuplja mlade plesače iz regiona i ove godine će se održati u Sremskoj Mitrovici.

Oko 900 plesača iz 22 plesna studija koja razvijaju plesne discipline klasičan, moderan, art, hop, karakter predstaviće se na Festivalu.

Festival će se održati u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u subotu, 2. marta sa početkom u 10:30 časova kada će se predstaviti najmlađe kategorije – Bebe od 3 do 6 godina i Mini od 6 do 9 godina, svečano otvaranje je u 13 časova, a Festival će otvoriti u ime Turističke organizacije Sremska Mitrovica Svetlana Sabo, zatim u ime Sportskog Saveza grada Sremska Mitrovica Nemanja Crnić i domaćin festivala Svetlana Olena Rimac.

Stručni žiri čine četiri dame Gabrijela Teglaši Jojkić, Aleksandra Belić, Maja Skenderović Bonić i Snežana Andrejević.

Plesni studiji učesnici: „Play dance studio“, Srk „Maga Magazinović“, Baletska škola Centra za igru, Srk „Kiko“, Baletski studio „Atena“ Ub, „Royal Dance studio“ Bačka Palanka, Gym&Fitness 022, „Impuls studio“, Studio „Olena“ Bijeljina, Baletski studio „Allegro“, Studio „Maesro“, Umetnički centar „Adađo-NB“, Plesni studio „Alex Flashdance“, Plesni klub „101“ Bijeljina, „Mystique Dance“ Beograd, „Injoy“ Beograd, „Mažoret“ Stanari, „Amadeus“ Požarevac, Baletski studio „L Dance“, Centar za igru Zrenjanin i domaćini su Studio modernog i klasičnog baleta „Olena“ i „Sirmium Dance“.

Nastavak festivala planiran u 13:30 časova i trajaće do 19:30 časova.

Festival se organizuje u saradnji sa Gradskom upravom, Sportskim Savezom grada Sremska Mitrovica i Turističkom organizacijom grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i