Šta se u utorak veče dešavalo u Sremskoj ulici u Laćarku?

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – U utorak, 17. decembra u 20:06 minuta Vatrogasno – spasilačka jedinica Sremska Mitrovica dobila je dojavu da je došlo do požara u Sremskoj ulici na broju 137 u Laćarku.

Na lice mesta je upućena jedna ekipa, a kako su u međuvremenu u centralu stizale nove informacije o požaru, na gašenje istog upućena su još dva vozila sa posadom.

Ukupno na ovoj intervenciji učestvovalo je sedam vatrogasaca – spasilaca i tri vozila.

Dolaskom na lice mesta, kako objašnjava načelnik Spasilačko – vatrogasne jedinice u Sremskoj Mitrovici Stevan Pejić, zatiče se kompletno krovna konstrukcija i deo potkrovlja u požaru, tako da se sa dva mlaza i unutrašnjom navalom delovalo u samom objektu, a spoljnom navalom i sa jednim mlazom iz dvorišta. Požar je vrlo brzo stavljen pod kontrolu.

Povređenih i nastradalih, ističe načelnik, u ovom požaru nije bilo.

“Vatrogasci – spasioci su uspeli da spasu jednu trećinu krovne konstrukcije i kompletan donji sprat, tako a možemo smatrati da je intervencija uspešno završena”, rekao je Pejić za Ozon.

Prema njegovim rečima uzrok požara će tek biti utvrđen.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Lerdi 20.12.2019. - 9:08 am

Vutra pod lampama

Andjelko 24.12.2019. - 11:10 pm

Nisu nisata urabili vatrogasci da su bili bolji spasli bi nesto od kuce bio sam ocevidac pozara imam.snimak da su nesposobni

Komentari su zatvoreni.