Srbija u ritmu Evrope: Glas za Mitrovicu! Glas za pobedu!

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – U subotu, 22. juna u Vrnjačkoj banji u okviru manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ Sremsku Mitrovicu sa pesmom La la love predstaviće sedam devojčica.

Pored Mitrovčanki na manifestaciji učestvovaće i deca iz još preko dvadeset drugih gradova i opština širom Srbije, a sam projekat obuhvata takmičenje u pevanju i plesu. Učesnici manifestacije iz svakog grada predstavljaće po jednu evropsku zemlju. Ove godine ekipa iz Mitrovice će predstavljati Kipar. Prenos manifestacije biće organizovan uživo na televiziji Prva sa početkom u 12:00 časova.

Glasanje za takmičenje je već otvoreno, a za predstavnike Mitrovice možete da glasate na sledeći način:
Slanjem SMS poruke sledeće sadržine: PESMA (razmak) 03 na broj 1557. Sa jednog broja telefona mozete glasati neograničen broj puta, sve do završetka televizijskog programa.
Cena SMS poruke je 78 dinara sa PDV-om.

Ukoliko Mitrovica pobedi na ovom takmičenju, živi televizijski prenos takmičenja naredne godine će biti upravo iz našeg grada. Takođe Sremska Mitrovica će biti domaćin dece iz svih drugih gradova učesnika u projektu, a deca pobednici će putovati u zemlju koju su predstavljali.

 

Možda Vam se svidi i

2 komentari

DjM 14.06.2019. - 5:32 pm

Samo napred… do pobede😍😍😍

DjM 14.06.2019. - 5:33 pm

Samo napred do pobede 😍😍😍

Komentari su zatvoreni.