ŠESTI DAN Uroš iz Vinče nestao na Dunavu!

Od strane Ozon
0 komentar

Potraga i dalje traje!

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Urošu Radosavljeviću, njegova majka moli da se javite na broj telefona 062/507-201 ili najbližoj policijskoj stanici.

Uroš Radosavljević (23), nestao je u petak uveče nakon što je oko 22 sata izašao iz kuće, i prema rečima njegove majke Vere, još uvek nije pronađen.

– Njegovi drugari, naša rodbina, svi smo uključeni u potragu i češljamo teren gde je pronađen čamac i ostrvca koja su u blizini. Zasada nema nikakvih novosti a nema indicija ni da se utopio, niti da je negde isplivao – kaže Uroševa majka za Blic.

Porodica je sa njim poslednji put kontaktirala sat vremena nakon što je izašao iz kuće u petak. Od tada mu se gubi svaki trag.

Kako je njegova majka ispričala, te večeri kada mu se gubi svaki trag, Uroš je bio na reci i njegov čamac je kasnije pronađen na gročanskoj Adi. Zbog toga prijatelji, porodica i rodbina nestalog mladića neprestano pretražuju ovo područje do duboko u noć.

– Pretražili smo i banatsku stranu Dunava, ali ništa nismo pronašli. U kontaktu smo sa policijom i znam da i oni sve čine kako bi ga pronašli. Nema indicije da se utopio i nema indicije da je isplivao. Ne znam ni šta da vam kažem, ne znam šta da mislim – priča nesrećna majka.

Prema Verinim rečima, Uroš je povremeno znao da izlazi sa prijateljima na vodu, iako nije bio strasni pecaroš. 

– Njegov drug je našao prazan čamac, a Uroša nije bilo. Pretražio je obalu od Vinče do Ritopeka, ali nije ga našao. Čamac je nađen drugog dana privezan na Adi u Grockoj – kaže majka. 

Vera naglašava da Uroš nije bio narkoman i da nije imao nikakvih problema.

– Tog dana bio je na poslu, a posle sa drugovima. Moj sin nije suicidan, nije imao ljubavne probleme, kod kuće smo se lepo slagali. Bio je strasni pecaroš, ali loš plivač. Čamac je pregledan i utvrđeno je da nema oštećenja – priča Vera, koja s mlađom ćerkom iščekuje vesti o sinu.

Stvar koja je svima nejasna je to što je čamac netaknut i bez oštećenja.

Uroš je bio u teget dukserici s kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je. Njegova majka moli sve koji nešto znaju da joj se jave na 062/507-201 ili da obaveste najbližu policijsku stanicu.
Izvor Telegraf Blic

Možda Vam se svidi i