Sadnice za mitrovačke škole

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ruralni centar “Sova” iz Sremske Mitrovice putem konkursa “Šta nam teško” obezbediće određena novčana sredstva za kupovinu sadnica za ozeljavanje dvorišta mitrovačkih škola.

“Konkurisali smo sa projektom “Sadnice za maturante” koji je na naše zadovoljstvo prepoznat kao koristan i dobićemo novčana sredstva za njegovu realizaciju, o kojim sredstvima je tačno reč, to još uvek ne znamo, ta informacija će nam biti poznata u narednih nekoliko dana, ali ono što znamo jeste da će biti do 48.000 dinara, jer je konkursom tako predviđeno”, objašnjava Marko Cvijanović iz Ruralnog centra Sova.

Sadnja će biti realizovana tokom novembra meseca, a biće organizovana u svim školama na teritoriji grada.

“U zavisnosti od sredstava i potreba škola obezbedićemo određeni broj listopadnih i četinarskih sadnica. Naravno, ukoliko je neki pojedinac ili privatnik zainteresovan da nam obezbedi dodatna sredstva ili sadnice bili bi vrlo zahvalni i oni mogu slobodno kontaktirati “Sova””, rekao je Cvijanović.

Konkurs „Šta nam teško“ sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine, CeGraD-om iz Obrenovca i Narodnim parlamentom iz Leskovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

You may also like