Sabraćajka kod “Bele ruže” FOTO

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – Večeras oko 20:30 časova desila se saobraćajna nesreća kod restorana “Bela ruža” u Sremskoj Mitrovici.

Kako Ozon nezvanično saznaje do nesreće je došlo kada je putničko vozilo oborilo mladića na biciklu koji je zatim hitno prevezen u medicinski centar u Mitrovici, a zatim u Beograd.

Uvidjaj u toku.

 

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Georg 09.06.2019. - 7:41 am

Poštovana gospodo iz redakcije, pokušavajući da shvatim današnjicu kao i mnogobrojne apsurde u svim sverama našeg društva,ja iznova nailazim na čuđenje i zgražavanje određenim potezima pojedinaca. Naime,na ovu vest ste objavili fotografije unesrećenog lica kao i ekipe Službe hitne medicinske pomoći u neposrednom momentu zbrinjavanja životno ugrožavajuće osobe. S hodno krivičnom zakoniku,koji ću citirati, zamoliću vas najljubaznije,iako tu ljubaznost ne zaslužujete, da momentalno sklonite slike sa ove objave kako ne bi dolazili u sukob sa zakonom. U ostalom kakav god da je zakon,ovo je krajnje nemoralno. Ako težite senzaciju tražite je u domenu estrade a profesionalce pustite da na miru rade svoj posao.

„Lice koje objavi ili prikaže spis, portret, fotografiju, film ili fonogram ličnog karaktera bez pristanka lica koje je spis sastavilo ili na koga se spis odnosi, odnosno bez pristanka lica koje je prikazano na portretu, fotografiji ili filmu ili čiji je glas snimljen na fonogramu ili bez pristanka drugog lica čiji se pristanak po zakonu traži i time osetno zadre u lični život tog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine, kao i da ako delo učini službeno lice u vršenju službe, kazniće se zatvorom do tri godine.“

normalan covek 10.06.2019. - 4:05 pm

ne seri djordje

Komentari su zatvoreni.