Sa Mitrovčankama do pobede, u subotu „Srbija u ritmu Evrope“

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Sedam devojčica iz Sremske Mitrovice sutra putuju u Vrnjačku banju, gde će u subotu, 22. juna u živom prenosu na Prvoj televiziji sa pesmom La la love predstavljati svoj grad na manifestaciji “Srbija u ritmu Evrope”.

Početak manifestacije, kao i televizijskog prenosa je tačno u podne. Mitrovčanke će nastupiti pod rednim brojem 3 i predstavljaće Republiku Kipar.

Tim povodom danas je u Gradskoj kući održana konferencija za medije.

“Naša devojčice koje će predstavljati Sremsku Mitrovicu na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope” su spremne, vredno su vežbale od janura meseca, kostimi su zaista sjajni, pozitivne treme ima, ali mislim da će se pokazati u najboljem svetlu”, rekla je kratko zamenica gradonačelnika Svetlana Milovanović na konferenciji.

Ona se zahvalila društveno odgovornim kompanijama sa teritorije grada koje su pomogle da devojčice u subotu nastupe, kao i roditeljima koji pružaju punu podršku.

Milovanović je pozvala sugrađane da u subotu prate Prvu televiziju i glasaju, kako već sada, tako i u toku prenosa manifestacije, za devojčice iz Mitrovice.

Devojčice su na konferenciji izrazile uzbuđenost zbog nastupa, ali bile su samouverene, jer veruju da su se dobro pripremile i da će publika prepoznati njihov trud, rad i talenat.

Glasanje je već u toku, a za naše devojčice to možete uraditi slanjem SMS poruke sledeće sadržine: PESMA (razmak) 03 na broj 1557. Sa jednog broja telefona mozete glasati neograničen broj puta, sve do završetka televizijskog programa. Cena SMS poruke je 78 dinara sa PDV-om.

Pored Mitrovčanki na manifestaciji učestvovaće i deca iz još preko dvadeset drugih gradova i opština širom Srbije, a sam projekat obuhvata takmičenje u pevanju i plesu. Učesnici manifestacije iz svakog grada predstavljaće po jednu evropsku zemlju.

Ukoliko Mitrovica pobedi na ovom takmičenju, živi televizijski prenos takmičenja naredne godine će biti upravo iz našeg grada. Takođe Sremska Mitrovica će biti domaćin dece iz svih drugih gradova učesnika u projektu, a deca pobednici će putovati u zemlju koju su predstavljali.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Senka Kuprešanin 21.06.2019. - 12:52 pm

Čestitam našim devojkama na učešću u Vrnjačkoj Banji na SRBIJA U RITMU EVROPE i želim im dobar uspeh i lepo druženje! SREĆNO DO POBEDE 💖💖💖💖💖💖💖

Komentari su zatvoreni.