Radovi u Salašu Noćajskom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Početkom narednog meseca startovaće radovi na postavljanju izolacije i uređenju fasade objekta Doma kulture u Salašu Noćajskom.

Za ove radove Grad Sremska Mitrovica je opredelio navčana sredstva u visini od 250.000 dinara.

“Dom je u nekom prethodnom periodu donekle , da se tako izrazim, sređen. Na žalost on se ne koristi u onoj meri u kojoj bi mogao, ali svakako ćemo na tome raditi, to je lep i veliki prostor i šteta ga je ne iskoristiti”, rekao je predsednik Mesne zajednice Salaš Noćajski Dragoslav Čupić i dodao da se tamo s vremena na vreme okupljaju stonoteniseri rekreativci, kao i da seoska osnovna škola u tom prostoru organizuje razne priredbe.

Pored ovih radova, kako najavljuje Čupić, očekuje se i nastavak radova na izgradnji Parojhijskog doma koji su startovali u proleće ove godine.

“Cilj nam je da do kraja godine uradimo prizemlje i prvi sprat Doma, a da onda naredne godine objekat stavimo pod krov, pa nas čekaju radovi na fasadi i naravno unutrašnjosti”, objašnjava Čupić.

Prema njegovim rečima u narednih mesec dana nastaviće se i radovi na izgradnji kapele smeštene na seoskom groblju. Za taj objekat temelj je postavljen još u proleće 2016. godine.

You may also like