Radovi na niskonaponskoj mreži u Šuljmu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Šuljmu se trenutno izvode radovi na zameni dela niskonaponske mreže, a iste su danas obišli gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i predsednik saveta mesne zajednice ovog sremskog sela Danijel Veselinović.

Radovi će, prema rečima prvog čoveka Mitrovice, obuhvatati postavljanje 75 novih bandera, kao i 175 novih priključaka domaćinstava na samu mrežu.

„Godinama unazad zajedno sa Elektrodistribucijom radimo na poboljšanju kvaliteta niskonaponske mreže u svim našim selima, pa tako nakon Grgurevaca i Čalme ove godine smo u Šuljmu. Trenutno se izvode radovi u dve ulice, na oko 3 kilometara niskonaponske mreže biće postavljeno novih 75 bandera i 175 priključaka. Na jesen izvršićemo iste radove u još jednoj ulici ovom selu i praktično ćemo na taj način zameniti kompletnu niskonaponsku mrežu u Šuljmu, tako da meštani konačno više neće imati problem sa naponom i sa isporukom električne energije“, rekao je prilikom obilaska radova Sanader.

Veselinović je kratko istakao da je zahvaljujući lokalnoj samoupravi u poslednje dve godina u selu izvedeno više infrastrukturnih radova, ali da su radovi na niskonaponskoj mreži ipak za meštane najznačajniji.

„Trenutno radimo na zameni niskonaponske mreže u ulicama Slobodana Bajića i Posavskoj sa ciljem da se našim meštanima obezbedi stabilno i redovno snabdevanje električnom energijom. U prethodnom periodu imali smo dosta problema sa naponom koji je bio prilično loš, tako da će ovi radovi svakako otkloniti za nas taj izuzetno veliki problem“, rekao je Veselinović.

Vrednost radova u Šuljmu iznosi oko 15 miliona dinara.

Možda Vam se svidi i