Radionica „Mladi u pokretu“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru projekta “Mladi u pokretu”, Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) realizuje radionice širom Srbije, koje imaju za cilj da informišu mlade u lokalnim zajedinicama o programima mobilnosti u Evropi i svetu.

Uz to, učesnici će imati priliku i da saznaju nešto više o stipendijama dostupnim kandidatima/kandidatkinjama iz Srbije. U okviru radionice biće govora i o o programima koji postoje, kao što su Erazmus+ i Erazmus Mundus programi, ali će i neki članovi OSSI-ja predstaviti svoje iskustvo boravka u inostranstvu.

Radionica je namenjena prvenstveno srednjoškolcima/srednjoškolkama završnih godina, ali i aktuelnim i bivšim studentima/studentkinjama svih usmerenja koji žele da nastave svoje obrazovanje i profesionalno usavršavanje u inostranstvu. Ukoliko nisi pripadnik/pripadnica nijedne od ovih kategorija, dođi da se družimo i da saznaš nešto novo.

U Sremskoj Mitrovici radionica će biti održana u utorak, 15. oktobra u Gradskoj kući sa početkom u 11:00 časova.

Prijave za radionicu se vrše isključivo putem forme dostupne na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQ750s-nAx1_L-6VE8Iyc7DK0W3ay5V-iB1b0mVbHlOlXbcQ/viewform i moguće su do 13. oktobra 2019. godine.

Za dodatna pitanja m.lukic@ossi.rs.

Možda Vam se svidi i