Počinje izgradnja još jednog kružnog toka

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Početak radova na izgradnji nove kružne raskrsnice na ulazu u Sremsku Mitrovicu sa auto – puta, odnosno na Radinačkoj petlji, nezvanično, startovaće u period između između 15. i 20. jula.

Radovi su finansirani od strane Javnog preduzeća “Putevi Srbije” i uz pomoć Grada Sremska Mitrovica, a rok za završetak istih je, nezvanično saznajemo, oko 45 radnih dana.

Režim saobraćaja će za vreme radova biti nešto izmenjen, uskoro detaljnije informacije.

You may also like

1 komentar

Sremac 09.07.2019. - 4:08 pm

IDI PRIVREDO NA KOLEKTIVNI od 01.07.2019.
Kad počnu radovi na ovoj raskrsnici koje smo čekali veoma dugo već veoma velik problem biće još veći ako nadležni najavljen alternativne pravce ne uključe i za teretni saobraćaj.
Kako se iz Novog Sada teretnim vozilom dođe do recimo Bešenove.
Naime teretno vozilo je zbog radova vraćeno sa ulaza u Rumu i nije mu dozvoljeno da ide putem Rivica – Pavlovci – Jazak Selo – Bešenovo, pa se vratilo do Petrovaradina gde službenici Policije teretnim vozililima iz Petrovaradina ne dozvoljavaju da idu putem Petrovaradin obilaznica – Beočin – Bešenovački Prnjavor – Bešenovo kojim svakodnevno teretna vozila nose kamen u cementaru !!, već ih usmeravaju na Inđiju tj Banstol.
Teretna vozila koja imaju utovar u mestima u Sremu zapadno od Rume treba da idu preko Inđije (Beograda) do Sremske Mitrovice pa da se vraćaju nazad, obzirom da im ni jedna zabrana nije ukinuta dok pravac Irig – Ruma nije u funkciji.

Komentari su zatvoreni.