Pehar ponovo stigao u Sremsku Mitrovicu!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na Državnom takmičenju u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja, koje je održano u subotu 21. septembra 2019. godine, na Tašmajdanu u Beogradu, ekipe Crvenog krsta Sremska Mitrovica prikazale su odlično znanje i veštine u ukazivanju prve pomoći.

U konkurenciji među najboljima iz 24 sredine iz cele Srbije, ekipa podmlatka Crvenog krsta Sremska Mitrovica je briljirala osvojivši 3. mesto, kao i ekipa omladine koja je prikazom zavidnih znanja i veština zauzela 6. mesto. Revijalnim nastupom u kategoriji „Poletarci“, ekipa Crvenog krsta Sremska Mitrovica, koju čine učenici 4. razreda OŠ “B. P. Pinki“, sjajnim nastupom pokazali su da nastavljaju stopama svojih prethodnika.

Ova manifestaciji je najveća i najmasovnija koju Crveni krst Srbije organizuje svake godine i koja okuplja preko 700 volontera Crvenog krsta iz cele Srbije. Tema takmičenja bila je “Bezbednost dece u saobraćaju”.

„S ponosom čestitamo našim ekipama, kao i svim drugim koji su učestvovali, jer ovo je jedno od onih takmičenja u kom je najvažnije stečeno znanje i iskustvo koje nas čini spremnijim u ispunjavanju Misije Crvenog krsta, spašavanju ljudskih života“, poručuju iz mitrovačkog Crvenog krsta.

You may also like