Sremska Mitrovica – Petogodišnji dečak Pavle Moro iz Sremske Mitrovice boluje od malignog tumora na mozgu i potreban mu je novac za dalje lečenje u Turskoj. Tim povodom u sremskomitrovačkom ugostiteljkom objektu ,,Kafanica 2 promila” organizovano je humanitorno veče na kom je nastupao veliki broj estradnih umetnika, a sav prihod od te manifestacije kao i prodaje pića išao je u fond za lečenje malog Pavla.

Svoje učešće u ovoj plemenitoj i humanitarnoj akciji uzeo je i FK „Partizan“ na čelu sa potpresednikom Vuletićem i Majom Krstajić koja je u ovom beogradskom klubu zadužena za humanitarne akcije. FK „Partizan“ je jednom navijaču iz Sremske Mitrovice dostavio dres, majicu i loptu sa potpisima svih igrača, a on je zatim organizovao aukciju tih sportskih rekvizita i sav prihod od prodaje takođe je išao u fond za lečenje malog Mitrovčanina.

Pored poklona iz FK „Partizan“ predmet aukcije je bila i trenerka košakarške reprezentacije Srbije.

Vredno je napomenuti plemenit gest vlasnika i osoblja pomenutog lokala, navijača „Partizana“ iz Sremske Mitrovice koji je organizovao aukciju i kontaktirao potpresednika Vuletića, veliko srce svih muzičara koji su se odazvali humanitarnoj akciji, svim posetiocima lokala koji su pomogli i odazvali se apelu za pomoć malom Pavlu.

Boban Radosavljević kupio je majicu sa potpisima igrača „Partizana“, zatim navijač „Partizana“ iz Sremske Mitrovice koji je želeo da ostane anoniman kupio je dres sa potpisima igrača, a loptu je kupio Darko Cvetković. Trenerku reprezentacije Srbije u košarci kupio je predstavnik auto servisa ,,Meda”.

volimpartizan.rs

Možda Vam se svidi i