Otvoreni dan Projekta Glac

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 26. oktobra otvaraju se vrata arheološkog lokaliteta Glac, u blizini Sremske Mitrovice. Posetioci će imati prilike da čuju prezentaciju o istoriji Sirmijuma i lokaliteta, pogledaju nalaze i kratke filmove, kao i da posete lokalitet i upoznaju tim stručnjaka i studenata koji na njemu marljivo rade.

Pozivaju se svi zainteresovani da se prijave za jedno od dva organizovana vođenja od 13.00-14.00 ili od 14.00-15.00 časova putem mejla na zorana.kataranovski@sydney.edu.au do petka 25. oktobra u 13 časova.

Vođenje započinje od zgrade ekonomije Mitrosrem na Glacu, na Jaračkom putu b.b. Ukoliko dolazite sa autoputa, pratite putanju prikazanu na mapi.

Grad Sremska Mitrovica organizuje prevoz od parkinga kod zgrade opštine, Sv. Dimitrija 13, do lokaliteta u 12.45 i 13.45. Obezbeđen je i prevoz nakon posete lokalitetu, nazad do opštine. Prijavljivanje za prevoz se vrši preko Turističke organizacije grada na turistorgsm@yahoo.com.

Savet je da obujete udobnu, robusniju i zatvorenu obuću.

Za više informacija o Projektu Glac, posetite sajt http://www.glacproject.com/.
Možete nas pratiti na društvenim mrežama Facebook https://www.facebook.com/GlacProject Instagram https://www.instagram.com/glacproject/?hl=en i YouTube https://www.youtube.com/channel/UCE0R0-dSloNbC0uhOMvqxuQ.

Vidimo se u subotu!

Možda Vam se svidi i