Otvoren Lidl FOTO, VIDEO

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Tačno u 8 sati jutros, predstavnici kompanije Lidl Srbija i gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader presekli su vrpcu ispred Lidl prodavnice na Bulevaru Konstantina Velikog 21 i time označili početak rada prvog savremenog diskonta u ovom gradu. Istovremeno, Lidl prodavnica otvorena je i u Obrenovcu u ulici Cara Lazara 14, čime se broj Lidl prodavnica u našoj zemlji popeo na 29.

Svečanosti otvaranja doprineo je i nastup lokalnog dečijeg hora Pikolo, a po već ustaljenoj tradiciji, kompanija Lidl Srbija pripremila je za prve potrošače tradicionalne slavljeničke cene koje će trajati naredna četiri dana. Sve do nedelje, Mitrovčani će po akcijskim cenama moći da kupe, između ostalog, sveže pileće meso, domaću kafu, banane, čajnu kobasicu, krofne iz Lidlove pekare i ali i da uživaju u ostatku pažljivo odabranog asortimana od 1.500 proizvoda.

„Dolaskom Lidla u naš grad sugrađanima se nudi mnogo veći izbor proizvoda kao i bolji uslovi i kvalitet. Osim toga, Lidl Srbija nudi nova radna mesta za Mitrovčane“, izjavio je gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i poželeo sreću u radu kompaniji Lidl Srbija.

„Presecanjem vrpce danas, broj prodavnica koje smo otvorili u Srbiji popeo se na 29, a naše uzbuđenje je jednako kao i kada smo otvarali prvu prodavnicu. Razlog tome je činjenica da je ovo prvi put da smo u Sremskoj Mitrovici i stalo nam je do toga da ispunimo očekivanja ovdašnjih potrošača. Radujemo se što smo danas u vašem gradu i verujemo da će nas i ovde dočekati topla dobrodošlica kao i u svakom gradu do sada“, izjavila je predstavnica kompanije Lidl Srbija Jelena Španović.

Potrošači u Lidl prodavnicama imaju priliku da iskuse jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, uz uštedu vremena. Lidl prodavnice odlikuju se i jasnim rasporedom polica koji olakšava snalaženje, brz prolazak kroz kase i veliki, besplatan parking za potrošače.

Prvi savremeni diskont u našoj zemlji razlikuje se i po tome što osim prehrambenih proizvoda, potrošačima pruža i asortiman neprehrane koji odgovara sezonskim potrebama. Kako je najavljeno, trenutno je u ponudi letnji asortiman, gde možete da pronađete letnje rekvizite, opremu za baštu, modernu i udobnu letnju garderobu, kozmetiku za sunčanje i sve što je potrebno da se opustite i uživate u sunčanim danima. Brojni artikli tekstila proizvedeni su u saradnji sa institutom Hohenstein koji garantuje garderobu proverenog kvaliteta, krojeva prilagođenih telu i dokazano bez upotrebe štetnih materija.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novootvorene u Sremskoj Mitrovici je od 08 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

nebojsa 06.06.2019. - 10:01 pm

kako se samo izluypeta sa glupostimas ovaj covek…on nezna sta prica…strasno

Komentari su zatvoreni.