Oproštaj od mladog golmana, sahranjen Veljko

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sedamnaestogodišnji Veljko Vasiljević koga je u subotu, 12. januara jednim ubodom u grudi usmrtio drug iz detinjstva juče je sahranjen na seoskom groblju u Laćarku.

Pored porodice, rodbine i prijatelja, od momka za kojeg su svi imali samo reči hvale oprostili su se i fudbaleri sremskomitrovačkog „Radničkog“, tim čiji je Veljko bio član.

TUŽNI SKUPE – DA TUŽNIJI BITI NE MOŽEŠ

Svi smo došli da se oprostimo od našeg dragog sportiste Veljka, naše mladosti. U klubu je neverica i tuga, navijači kluba su zanemeli, nastao je muk, tišina, čuje se samo plač i jecaj svih članova.

Opraštajući se od Veljka nećemo se baviti statistikom, jer je on statistiku tek trebao da piše i pravi.

Dragi naš Veljko nisi se ni nasunčao, niti suncem ogrejao, niti kišom pokisnuo, nisi se ni naskijao, a ni fudbala naigrao, a život ti je stao.

Bezumni i nerazumni čin ugasio je tvoje nade, a i naše da dosegneš sportske visine koje smo svi sa pravom očekivali od tebe, a ti si otišao u nebeske visine sa kojih se nećeš vratiti.

Nama si ostavio tugu i neispunjene želje da te gledamo kao moćnog orla na nebu, kako letiš između stativa u odbrani svog gola.

Nije ti dozvoljeno da dosegneš ovozemaljske visine, a ti si se vinuo u nebeske visine.

Utehe nema za tvoje roditelje i brata.

Zelena trava tvog kluba šalje ti puno pozdrava na tvom večnom putu.

TVOJ FK RADNIČKI 14.1.2019.

Neka ti je večna slava!

Veljka Vasiljevića je oko tri sata posle ponoći između petka, 11. i subote, 12. januara nožem u grudi usmrtio njegov drug i komšija Dušan M. (18).

Ubistvo se odigralo na igralištu u naselju Bela Ruža u ulici Slobodana Penezića Krcuna.

Možda Vam se svidi i