Sremska Mitrovica – Ministarstvo privrede je donelo novi tehnički propis u cilju regulisanja oblasti bezbednosti dečjih igrališta na otvorenom prostoru.

Tim povodom, pomenuto Ministarstvo u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizuje obuku, u cilju podizanja svesti privrednih subjekata, nadležnih organa i drugih zainteresovanih strana koje primenjuju Pravilnik o bezbednosti dečjih igrališta. Obuka će se održati u ponedeljak, 28. januara sa početkom u 11 časova u sali 2 Gradske kuće u Sremskoj Mitrovici.

Obuka je namenjena onima koji su uključeni u projektovanje, izgradnju, održavanje, nabavku i proces olučivanja u vezi sa dečijim igralištima odnosno svim privrednim subjektima (proizvođačima, uvoznicima i distributerima), lokalnim samoupravama, vlasnicima privatnih vrtića, benzinskih stanica, ugostiteljskih objekata i l.

Ista je besplatna, ali zbog ograničenog broja mesta prijave su neophodne i vrše se elektronskim putem najkasnije do 25. januara 2019. godine na zorana.karalic@pks.rs.

Možda Vam se svidi i