Sremska Mitrovica – Agencija za licenciranje stečajnih upravnika tokom maja organizuje oko 30 prodaja pokretne i nepokretne imovine preduzeća. Među njima će se naći ukupno 13 preduzeća iz Vojvodine, od kojih 3 iz Sremske Mitrovice.

Ponovo je oglašena prodaja preostalog dela AD Brodogradilište Sava Mačvanska Mitrovica. Najvažniju imovinu čine objekti u Mačvanskoj Mitrovici, 228 akcija Jubmes banke, koje se kotiraju na Berzi, i stanovi u otkupu. Početna cena na javnom nadmetanju je 26.174.529 dinara, a prodaja je zakazana za 15. maj u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

U petak, 17. maja, u Privrednom sudu u Sremskoj Mitrovici zakazana je prodaja imovine preduzeća VRC land DOO iz Šimanovaca. Predmet prodaje je zemljište površine osam hektara, devet ari i 67 m2, a početna cena je 52.690.708,37 dinara.

Po drugi put će 22. maja na prodaji biti imovina Puteva AD iz Sremske Mitrovice. Početna cena nepokretne i pokretne imovine je 194.741.896 dinara, a licitacija se održava u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika – Odeljenje za stečaj u Novom Sadu. Najznačajniju imovinu čine zgrada komunalnih delatnosti, upravna zgrada, kao i pokretna imovina.

Možda Vam se svidi i