Lidl se otvara 6. juna

Od strane Ozon
0 komentar

Potrošači u 21 gradu širom zemlje već su se uverili u benefite koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji, a od 6. juna Lidl otvara još dve prodavnice, u Sremskoj Mitrovici i Obrenovcu. Tokom prvih radnih dana, Mitrov;ane i Obrenovčane, dočekaće slavljeničke cene, koje je za njih, u stilu svakog dobrog komšije, pripremila kompanija Lidl Srbija.

„Nakon 27 otvorenih prodavnica u proteklih devet meseci, sada već sa sigurnošću možemo da kažemo da su se potrošači širom Srbije uverili u benefite koje donosimo i stekli poverenje u nas. Pozivam sve stanovnike Sremske Mitrovice da se iskuse pogodnosti naših prodavnica – najbolji odnos cene i kvaliteta, pametnu kupovinu, i naravno, Lidl brendove“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija, Martina Petrović.

Na policama Lidl prodavnica će se naći pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda među kojima su i Lidl brendovi, poput Fin Carre čokolade, domaće Sunga kafe, ali i mnogi drugi, koji su u ponudi isključivo u Lidl prodavnicama. Značaj Lidl brendova za ovu kompaniju posebno se pokazuje kroz brigu o kvalitetu proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja, razvoja, proizvodnje i na kraju postavke na police i prodaje.

Osim sa Lidl brendovima, Mitrovčani će dobiti i priliku da uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine, koji će im omogućiti da kupuju proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Želeći da svojim potrošačima uštedi dragoceno vreme, Lidl je prilikom opremanja svake prodavnice vodio računa o jasnom rasporedu polica kako bi se svi što lakše snašli, i što brže prošli kroz kase, bez čekanja u redovima. Sve to omogućava potrošačima da kupovinu završe veoma brzo i jednostavno, a ispred prodavnice nalazi se i veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnica u Sremskoj Mitrovici, na adresi Bulevar Konstantina Velikog 21, nastaviće sa radom tokom svakog dana, od 8 do 22 časa.

Zvanično saopštenje kompanije Lidl

Možda Vam se svidi i