Kružna raskrsnica do kraja godine

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Rok za završetak radova na izgradnji kružne raskrsnice na ulazu u Sremsku Mitrovicu sa auto – puta na takozvanoj “Radinačkoj petlji” pomeren je sa početka, na kraj decembra meseca.

Prema rečima načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslava Jokića, rok je pomeren pre svega zbog vremenskih uslova, kao i činjenice da se radovi odvijaju bez obustave saobraćaja.

“Očekujemo da se izgradnja kružne raskrsnice, desete po redu u našem gradu, završi do kraja godine. Rok je pomeren za nekoliko dana kako zbog vremenskih prilika koje su u prethodnom periodu otežavale radove, tako i zbog činjenice da se svi radovi izvode konstantno pod saobraćajem što je uticalo na to isti budu nešto sporijeg intenziteta”, rekao je načelnik Jokić za Ozon.

On je dodao da će se u narednih par dana nastaviti sa asfaltiranjem raskrsnice i podsetio na to da uprkos činjenici da je krak raskrsnice ka ulici Dimitrija Davidovića kompletno završen on još uvek nije otvoren za saobraćaj.

“Ulica Dimitrija Davidović i pored toga što je kompletno završena u infrastrukturnom smislu u ovom trenutku nije prohodna za saobraćaj, jer smo procenili da bi puštanjem saobraćaja kroz istu usporili i dodatno ugrozili izvođenje ostalih radova”, rekao je načelnik.

Ukupna vrednost radova na izgradnji kružnog toka na „Radinačkoj petlji“ iznosi oko 40 miliona dinara, a finansirani su od strane Javnog preduzeća „Putevi Srbije“. Izvođač radova je „Sremput“.

Možda Vam se svidi i