Zamena stolarije i renoviranje soba u hotelu Srem. U toku i izrada projekta spa centra

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam opredelio je 2,3 miliona dinara Gradu Sremska Mitrovica za modernizaciju i poboljšanje turističkih potencijala. Ova sredstva lokalna samouprava uputila je hotelu Srem.

Hotel je deo kompleksa Kazneno popravnog zavoda Sremska Mitrovica, a Aleksandar Alimpić upravnik istog kratko je rekao da će sredstva biti iskorišćena za zamenu stolarije na objektu.

Prema rečima Alimpića to nisu jedini radovi koji će biti realizovani u narednom periodu, jer se očekuje i renoviranje još nekoliko soba, tako da će nakon toga kapacitet hotela biti 50 ležajeva.

Pored toga, trenutno je u toku izrada projekta aneksa hotela koji podrazumeva izgradnju spa centra.

„Za sada radimo na projektu, a kada isti bude završen tražićemo na koji način i da isfinansiramo tu investiciju“, rekao je Alimpić i kratko dodao da će zbog najavljenih radova na zameni stolarije i renoviranju soba hotel najverovatnije biti zatvoren jedan period tokom zime.

You may also like

1 komentar

mitar 31.10.2018. - 7:59 am

Mislim da bu trebalo Hotel sirmium izvuci iz stecaja i dati KPZ jer je ocigledno da ljudi znaju da rade svoj posao. Obnovili su kompletnu infrastrukturu zatvora, fasade, i td, mnogo jos stvari uradili za koje javnost i ne zna, a u centru grada uskoro ce biti ruglo zvano hotel… Barem ce se spreciti zapoceto odnosenje imovine iz hotela…

Komentari su zatvoreni.