UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PODIGAO VELIKU PRAŠINU, dečaci iz Jarka bacili bacili mače agresivnim psima

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak nasilja nad životinjama koji je podigao veliku prašinu u Srbiji.

Ovaj događaj, navodno se odigrao u Jarku, a kako se navodi u opisu ovog uznemirujućeg snimka, vidi se nekoliko maloletnika od oko 12 godina kako bacaju mače agresivnim psima, sve to snimaju, i sudeći po snimku zabavljaju dok to rade.

Kada su videli kako su psi počeli da dave mačku, jedan od njih je otrčao do dvorišta vičući da nije znao da će psi to uraditi, a onda snimio mače kako leži u krvi.

Brojni korisnici društvenih mreža odmah su osudili ovakvo ponašanje maloletnika.

UPOZORENJE: Ovaj video snimak sadrži uznemirujući sadržaj!

View this post on Instagram

!!!!UPOZORENJE!!!! JEZIV SNIMAK!!!! Ovo je mesto Sremski Jarak i na snimku je dečak N.A. od 12 godina. Oko njega je grupa vršnjaka i ludo se zabavljaju ubijanjem ove male mace. Da država radi šta treba da radi Levijatan ne bi morao da postoji te bi i roditelji bili kažnjeni a budući mali zlikovac bi ušao u sistem koji bi ga vaspitao/prevaspitao. Kažu da Bog voli više jednog pokajnika nego 99 pravednika. Mi se bojimo da pored ovakvog sistema i ovakvih roditelja nema ni pokajnika a još manje pravednika. Vaspitavajte svoju decu jer ovo su sve male Steve P. u povoju. Ako već ne brinite o životinjama što vam deca ubijaju brinite o tome što će vam ta ista deca truliti po zatvorima !!! #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

Kurir

You May Also Like

3 thoughts on “UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PODIGAO VELIKU PRAŠINU, dečaci iz Jarka bacili bacili mače agresivnim psima

Comments are closed.