„Uzmi račun i pobedi 2018“: Prvo izvlačenje 3. marta

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ počela 1. februara, a prvo izvlačenje nagrada zakazano je za 3. mart.

U toku narednog meseca, a u okviru prvog kruga, sve ukupno biće realizovana četiri izvlačenja i to još 10, 17. i 24. marta.

Uslovi za učešće

Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe i pošalju 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom („slipova“), minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 01. januara 2018. godine.

Pravo učešća nemaju lica zaposlena u Vladi Srbije – Kabinet predsednika i Generalni sekretarijat Vlade, Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, Pošti Srbije, Republičkoj direkciji za imovinu Republike Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Slanje računa i slipova

Fiskalni računi i slipovi pakuju se odvojeno (ne smeju se mešati) u bilo koju kovertu. Poštarina je besplatna i broj koverata koji jedan učesnik može da pošalje nije ograničen. Koverte se mogu predati na šalterima svih filijala Pošte Srbije, odakle će ih Pošta Srbije dostaviti priređivaču.

Koverte za nagradnu igru treba da budu popunjene u skladu sa kriterijumima nagradne igre:

Na prednjoj strani koverte treba upisati „UZMI RAČUN I POBEDI 2018“
Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon

Slanje koverata počelo je 1. februara 2018. Sve koverte koje budu prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

Takmičenje opština i gradova

Tokom trajanja dva kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, paralelno će teći takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova.

Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe – male, srednje i velike.

Svaka od takmičarskih grupa imaće po tri pobednika, tj. ukupno 9 u celom takmičenju. Rang lista u svakoj od grupa praviće se na osnovu broja poslatih koverata po glavi stanovnika ponderisano kupovnom moći (odnos između prosečne zarade u toj lokalnoj samoupravi i prosečne zarade na republičkom nivou).

Devet najaktivnijih lokalnih zajednica biće nagrađene sa po 23.000 evra, a sredstva moraju biti namenjena za opremanje škola, bolnica, vrtića i drugih objekata od javnog značaja – o čemu će putem glasanja odlučivati građani pobedničkih opština.

Takmičenje organizuju Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i NALED u saradnji sa Poštom Srbije.

Možda Vam se svidi i