U septembru Trg investitora na ulasku u grad

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici počeli su radovi na izgradnji Trga investitora.

Prema rečima načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslava Jokića, lokalna samouprava izgradnjom Trga investitora na ulasku u grad, želi da se zahvali svim investitorima koji posluju na teritoriji Sremske Mitrovice. 

Potpuno opremljena putna infrastruktura i u potpunosti opremljene industrijske zone, ali prevashodno odnos prema investitoru, osnovni su uslovi, koji su doprineli da više od deset investitora dođu u Sremsku Mitrovicu, otvore pogone i zaposle mnogobrojne Mitrovčane.

U znak zahvalnosti što su prepoznali Sremsku Mitrovicu kao povoljno tlo za ulaganje, čelnici grada će u narednih 30 dana, na ulasku u Sremsku Mitrovicu izgraditi tematski park, sa bogatim i zanimljivim sadržajem.

Tematski park će imati  jarbole sa zastavama svih investitora, a urediće se i parkovska površina. Vrednost ove investicije je 8,7 miliona dinara, a zajednički je finansiraju Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Grad Sremska Mitrovica.

You may also like

2 komentari

On 12.08.2018. - 10:27 pm

Bolje resite kojekakve indijance koji prave buku iz takozvanih sala za izdavanje u naselju 25-ti maj….da bi posten svet mogao da odmori za posao….A ne da zmurite na javasluk.Sram vas bilo!!!

Mitrovčanka 20.08.2018. - 9:05 am

Potpuno nepotrebni radovi I trosenje novca.

Komentari su zatvoreni.