Trener boksera pobednik kotlićijade u Laćarku

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Laćarak – Udruženje građana „Drvodeljac – Varda“ organizovalo je četvrtu po redu „Laćaračku kotlićijadu“ na kojoj je učestvovalo 36 ekipa iz Mitrovice, Martinaca, Kuzmina, Bešenova, Šašinaca, Radinaca, Grgurevaca i Laćarka.

Takmičenje je organizovano na Sportskom terenu „Drvodeljac“ u Laćarku pored nekadašnje fabrike „Varda“.

Sjajna organizacija na proteklim kotlićijadama bila je odličan preduslov da se prijavi veliki broj ekipa, kao i veliki broj gostiju koji su ispratio ovo veoma veselo druženje majstora u kuvanju kotlića.

Organizatori su pripremili sve, od mešanog mesa, preko drva za loženje, do prijatne muzike sa razglasa.

Kako je ovo jedna vrsta prijateljskog i komšijskog druženja, gde dolaze ljudi sa svojim porodicama, organizatori takmičenja su pored drvengrada koji se nalazi na sportskom terenu Drvodeljca, terena za odbojku, mali fudbal, košarku, organizovali za najmlađe i vožnje na ringišpilu, stolove za stoni tenis i mnogo drugih pratećih dešavanja.

Sve u svemu jedan veoma bogato ispunjen dan sa raznim sadržajima.

Kotlićijada je organizovana i pod sloganom: „Ako smatrate da ste majstor u kuvanju kotlića – dođite i pokažite to. „Ako smatrate da niste baš vešti u tom – dođite – kuvajte i naučićete. Ako volite ovakvu vrstu druženja sa komšijama i prijateljima – dođite obavezno.“

Bane Zečević – Predsednik žirija zajedno sa ostalim članovima, Tadić Veljkom, Laketić Milanom, Kuzmić Bogdanom i Radoslavom Jevremovićem nakon dugog konzumiranja uzoraka iz svakog kotlića doneli su ni malo laku odluku o najboljim ekipama obzirom da su sve ekipe imale u svojim redovima prave majstore za pripremanje ovakve vrste jela.

Organizatori su baš iz tog razloga i obezbedili nagrade za šest najboljih ekipa.

Nagrade za četvrto, peto i šesto mesto dodeljeni su baloni za rakiju dok su nagrade za prve tri ekipe bile u vidu novih kotlića.

Po odluci žirija prvo mesto osvojila je ekipa u sastavu Nedžad Alimanović, Vujičić Slobodan i Gordana Sudarević iz Sremske Mitrovice. Zanimljivo je i to da je kapiten ekipe Nedžad Alimanović do sada pobeđivao na raznim kotlićijadama. Inače je trener bokserskog kluba „Srem“ i nekadašnji reprezentativac u boksu poznat po tome što je većinu svojih mečeva završavao pobedama nokautom ili predajom od strane protivnika u ringu.

Drugo mesto osvojila je ekipa u sastavu: Matijević Nikola, Brane Stanivuković i Milan Babić iz Laćarka.

Treće mesto po odluci žirija osvojila je ekipa u sastavu: Grubišić Marina i Cvetković Nikola iz Laćarka.

Možda Vam se svidi i