Šta to muči Noćajce?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Stanovnici Noćaja, konkretno ulice Aleksandra Mijailovića u poslednje vreme muku muče sa teretnim kamionima.

Radi se o ulici koja vodi od mlina ka Radenkoviću, a koju sve više koriste kamioni koji prenose šljunak i šoder. Bez obzira što je u pomenutoj ulici ta vrsta transporta zabranjena, jer put nije za tu namenu, sve veći broj kamiona ulicu koristi kao alternativni pravac.

Prema rečima stanovnike ulice Aleksandra Mijailovića kamioni prave štetu na samom asfaltu, ali što je još gore na kućama. Temelji pucaju, buka je ogromna, Noćajci se sve više bune.

Na problem se ukazalo Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici koja je poslala patrolu na lice mesta i iskreni su Noćajci, pripadnici saobraćajne policije vršili su kontrolu saobraćaja na toj deonici puta čak deset dana.

„Na našu veliku žalost kao da je neko dojavio kamiondžijama za patrolu, pa je tako za deset dana napisana samo jedna kazna“, priča jedan Noćajac i dodaje da kamioni tu ulicu koriste kako bi izbegli Bogatić, policiju i jednostavno sebi skratili put.

Milan Mijailović, administrativni radnik u Mesnoj zajednici Noćaj potvrdio je za Ozon da stanovnici pomenute ulice zaista imaju problema sa kamiondžijama, odnosno saobraćanjem kamiona i dodao da će se taj problem teško rešiti, ali da će ponovo pokušati u saradnji sa policijom da preduzmu nešto po tom pitanju.

Možda Vam se svidi i