Sanja se BORI ZA GOLI ŽIVOT i potrebna joj je pomoć svih nas

Od strane Ozon
0 komentar

Sanja Pajić (46) iz Sremske Mitrovice 3. novembra 2017. se suočila sa saznanjem da boluje od retkog kancera uretera i od tada počinje njena borba za život. Brojni pregledi i analize u Srbiji nažalost nisu urodili plodom jer su otkrivale samo metastazne promene i kao jedinu mogućnost izlečenja pronalazi u Turskoj gde je otkriven primarni tumor u bolnici Acibadem, Instanbul, gde se trenutno i nalazi.

Troškovi lečenja u ovoj, jednoj od najsavremenijih ustanova za tretman kancera izuzetno su visoki, a rok za izlecenje veoma kratak, što jeste i razlog pokretanja ove humanitarne akcije. Deo sredstava za lečenje obezbedila je sama porodica, a deo je prikupljen nesebičnom pomoći njenih kolega iz kolektiva, sa fakulteta generacije ’90 kao i donacijama mnogih humanih ljudi.

Trenutno su obezbeđena sredstva za 20 radio terapija i samo 2 hemoterapije. Nedostaju još sredstva za najmanje dve nedelje hemoterapije i za predstojeće analize. Cena jedne terapije kreće se od 600 pa do 3000 eura.

Nesreća može da zakuca na svačija vrata, a Sanja je mnogo puta svojim humanitarnim radom učinila da se ta nesreća pobedi ili barem ublaži. Bila je nosioc humanitarne akcije „Kada oči ne vide, a sluha za pomoći nema“ koju je podržao i list Politika, a pomagalo se G. T. (12) dečaku Morovića i njegovim sestrama bliznakinjama (7), 2008e, da odu na operaciju očiju u Očnu kuću „Fjodorov“, Kaluga u Rusiju. Nesebično je u svom kolektivu prikupljala pomoć za decu i porodice poginulih i nastradalih radnika.

Ljudski životi se spasavaju učenošću lekara, lek postoji, ali mnogo za Sanjine uslove košta! Svaki vaš dinar njoj znači život, ma koliko vam se malo činilo! Budite humani, budite velikog srca. Molimo vas za pomoć, nemamo još puno vremena.

Svi koji žele da pomognu Sanji, mogu to učiniti na sledeće načine:

– Uplatom po profakturi, dela novca ili celine (može biti više uplatioca za jednu), vi direktno uplaćujete novac za njeno lečenje na račun bolnice Acibadem u Istanbulu. U ovom slučaju molimo vas pošaljete SWIFT na e-mail: pajicsanja@yahoo.com da ona ima dokaz i može iskoristiti avansnu uplatu za lečenje, jer je administracija spora.

– Dinarski račun za uplate 160-2200100008463-13.

– Devizni račun: SWIFT DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd Milentija Popovica 7b 11070 Novi Beograd Republica of Serbia.

– IBAN RS35160223020001515317 Korisnik doznake SANJA PAJIC Sremska Mitrovica, Fruškogorskog odreda 3, Republic of Serbia.

Izvor/foto: pomozimosanji.rs

You may also like