Sajam zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica – Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Sremska Mitrovica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 18. maja u vremenskom periodu od 11:00 do 13:00 časova, u Poslovno sportskom centru „ Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Broj poslodavaca koji će tražiti radnike na sajmu se iz dana u dan povećava i prema rečima Marijane Grabić, direktorice mitrovačke Filijale, za sada ih je 20.

Broj slobodnih radnih mesta trenutno se kreće oko 200.

„Broj poslodavaca i slobodnih radnih mesta svakako će biti veći do 18. maja. O tome koji sve profili su traženi i koji stepeni obrazovanja ne bih još uvek govorila, jer tek tamo krajem naredne nedelje imaćemo jasniju sliku. Svakako naši sugrađani će na vreme biti obavešteni o svemu“, rekla je kratko Grabić za Ozon i dodala da će na ovom sajmu, po prvi put svoje štandove imati i poljoprivredni proizvođači koji će na taj način pokušati da uposle lica za sezonske poslove.

Grabić je pozvala sva nezaposlena lica da se jave svom savetniku radi prijave za učešće na sajmu, ali i podsetila sve one koji imaju posao, ali iz nekog razloga žele da ga menjaju takođe dođu u halu „Pinki“ 18. maja.

You May Also Like