U susret 40. Sajmu turizma u Beogradu, u Pećincima je održan sastanak predstavnika Turističkih organizacija Srema, povodom zajedničkog nastupa na sajmu pod sloganom „Divan je kićeni Srem“. U ime domaćina prisutne je pozdravio predsednik opštine Pećinci Željko Trbović, koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog zajedničkog nastupa na predstojećem sajmu, kao i da je pećinačka opština u protekle četiri godine dosta uradila po pitanju razvoja turizma, što je počelo da daje rezultate.

Tokom sastanka dogovoreni su detalji oko zajedničkog nastupa i promocije Srema – od štampanja promotivnog materijala najinteresantnijih destinacija Srema i svake opštine, a kako je rekla Ljubica Bošković direktor Turističke organizacije opštine Pećinci i ove godine biće organizovana nagradna igra za posetioce sajma i štanda „Divan je kićeni Srem“, gde će svaka opština obezbediti prigodne nagrade.

Tema ovogodišnjeg zajedničkog nastupa na Sajmu turizma je „Leto u Sremu“, a svaka sremska opština potrudiće se da na svoj način predstavi kulturno-istorijske i prirodne lepote svoga kraja.

Opština Beočin prvi put nastupa zajedno sa drugim sremskim opštinama na Sajmu turizma.

Izvor: pecinci.org

You may also like