Košarkaši Mega Bemaxa su pobedom nad ekipom MZT Skopje Aerodrom sa 106:77 praktično obezbedili opstanak u ABA ligi pa će u preostalim utakmicama imati priliku da se bore za što bolji plasman.

I na meču protiv MZT-a je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga he gost kluba bio mladi i multi-talentovani Mitrovčanin Rastko Pavlović

Rastko je odličan je učenik sedmog razreda OŠ “Slobodan Bajić Paja” i šestog razreda muzičke Petar Krančević, instrument harmonika. Na međunarodnom takmičenju „Fantast“ u Bečeju iz harmonike osvojio je dve godine za redom prvu nagradu. 2016. je na opštinskom takmičenju iz fizike osvojio prvo mesto, na okružnom drugo mesto i na republičkom treće mesto. Trenirao je atletiku u AK “Srem”, a fudbal već godinu i po u FK “Trgovački”. Omiljeni košarkaši su mu Stef Kari i Vlatko Čančar.

Rastko se pre meča prilikom predstavljanja ekipa pozdravio sa igračima Mega Bemaxa, a potom je utakmicu pratio sa specijalnog mesta pored terena. U pauzi između treće i četvrte četvrtine je predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici koja ga je pozdravila aplauzom, a od Mege je dobio poklon paket.

Na kraju meča su se Ognjen Čarapić i Vlatko Čančar slikali sa mladim Rastkom za lepu uspomenu sa ovog meča.

Specijalni gosti na utakmici protiv MZT-a su bili juniori Mega Bemaxa koji su u nedelju osvojili Juniorsku ABA ligu u prvoj sezoni takmičenja i to pošto su u finalu savladali vršnjake iz Crvene zvezde mts sa 60:82. Juniore Mege na čelu sa trenerom Vladom Vukoičićem publika u Sremskoj Mitrovici je pozdravila ovacijama prilikom izlaska na teren u pauzi između prve i druge četvrtine.

Foto/izvor: Mega Bemax/Ivica Veselinov

You may also like