Promotivni materijal u zgradama

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U stambenim objektima kolektivnog stanovanja na teritoriji Sremske Mitrovice u narednom periodu biće istaknut promotivni, edukativni matrijal sa tačnim uputstvom postupanja u slučaju požara.

Plakati su nastali u saradnji lokalne samouprave, Preduzeća „Gradsko stanovanje“ i Sektora za vanredne situacije, a tim povodom danas je održana konferencija za medije.

Na njoj su govorili Tomislav Janković, predsednik Skupštine grada, zatim direktor „Stanovanja“ Miloš Kovač i načelnik Sektora za vanredne situacije Stevan Pejić.

Prema rečima načelnika Pejića iskustva sa terena su poražavajuća, pa su tako česti slučajevi da građani ne znaju brojeve telefona vatrogasne službe i policije.

Predsednik Skupštine Janković kratko je rekao da je ovo samo jedna od preventivnih i edukativnih u isto vreme akcija koju lokalna samouprava sprovodi sa svojim partnerima i da će se u istom pravcu nastaviti i u budućnosti.

U narednom periodu u oko 300 stambenih zgrada na teritoriji grada na vidnom mestu biće istaknuti pomenuti plakat. Učesnici konferencije apeluju na građane, odnosno stanare zgrada da ih ne uništavaju.

Možda Vam se svidi i