Oborila autom dete, dala mu 500 dinara i pobegla sa lica mesta

Sremska Mitrovica – U sredu, 30. maja između 18:00 i 19:00 časova iza hotela „Sirmium“ u Sremskoj Mitrovici desila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedan dečak lakše povređen. Lice mesta jedan od učesnika u nesreći je odmah neposredno napustio i za njim se traga.

Nesreća se desila u trenutku kada je automobil marke pežo, tamno plave boje prilikom skretanja ka improvizovanom parkingu iza hotela zakačio bicikli koji je povređeni dečak gurao. Bicikli je pao na dečaka i oborio ga. Prilikom pada dečak je povredio nogu i udario glavu, te na momenat izgubio svest.

Automobilom je upravljala starija ženska osoba, a pored vozača u njemu se nalazio i suvozač, takođe starija žena.

Nakon što je dečak pao, vozač je izašao iz automobila, prišao povređenom dečaku koji je već došao svesti, pomogo mu da ustane, zbunjenom i uplašenom dala 500 dinara, seo u auto i odvezao se.

O slučaju je obaveštena Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici koja je uzela izjavu od povređenog dečaka i u potrazi je za vozačem pežoa.

Ukoliko je neko video saobraćajnu nesreću, ima neke informacije o istoj ili neko od vlasnika kuća u blizini ima kamere za nadzor neka se javi Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici.

You May Also Like