Novogodišnji paketići za najmlađe pacijente

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Deca, koja se trenutno nalaze na lečenju u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica, protekle subote su mogla da uživaju u božićnim i novogodišnjim darovima đaka Zmajeve škole.

Osnovci, učenici 6-2 odeljenja, odlučili su da vreme koje provode na raspustu
iskoriste kako bi i drugima predstojeće praznike učinili lepšim, te su, u dogovoru sa odeljenjskim starešinom Branislavom Blajvaz, napunili novogodišnje džakove slatkišima, igračkama, školskim priborom i drugim edukativnim sadržajima.

Pokloni su uručeni odeljenju pedijatrije u prisustvu dr Aleksandre Garčević i dr Ljiljane Bančević, koje su se tom prilikom zahvalile na lepom gestu.

Zmajevci su svojim drugarima poželeli brzo ozdravljenje i da se što pre vide na nekom od zajedničkih igrališta, sportskih dešavanja i drugih manifestacija.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Anonimno 02.01.2019. - 10:54 am

Gospod voli malu decu.
——-
Isus blagosilja decu.Gospod sa vama.Zbog radi velike Božje ljubavi,milosti,dobrote i oprostivosti kakvu ima prema svima kroz Isusa Hrista,našeg jedinog Spasitelja,milosrdnog utešitelja i svake bolesti iscelitelja,neka vas u godini novoj izobilno blagoslovi Gospod,zdravlja,mira,blagostanja i svako dobro neka vam podari Gospod,molimo i zahvaljujemo u ime Isusa Hrista,milosrdnog utešitelja,svake bolesti iscelitelja i našeg jedinog Spasitelja.Amin. – Sa malim zakašnjenjem,srećna vam godina nova,a za unapred,srećan vam i blagosloven Božić i rodjenje Hristovo,kao i svima kojima je rodjendan na Božić,neka je rodjendan blagosloven i srećan. – Lep pozdrav,poštovanje,a koliko je do mene,Božji blagoslov vama,svima i vašim bližnjima.

Komentari su zatvoreni.