Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“: DATUMI IZVLAČENJA

Od strane Ozon
0 komentar

Prvo izvlačenje srećnih dobitnika u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” biće održano u subotu, 3. marta, u direktnom TV prenosu na Prvom programu RTS-a, saznaje “Blic”.

Ove godine biće održana dva ciklusa, od kojih je jedan u martu, a drugi u aprilu. Prvi ciklus počinje 3. marta i ima ukupno četiri izvlačenja, svake subote. Pauza je samo 31. marta, a zatim 7. aprila počinje drugi ciklus koji će, takođe, imati četiri izvlačenja subotom, završno sa 28. aprilom.

Glavne nagrade u lutriji koju organizuje Vlada Srbije biće 11 dvosobnih i trosobnih stanova. Od toga je jedan stan površine 70 kvadrata u naselju Beograd na vodi, zatim dva trosobna stana u beogradskom naselju Ivan Ribar, tri dvosobna stana u naselju Zemunske kapije i još tri dvosobna u čukaričkom naselju Padina. Pored Beograda, u igri su i dva dupleksa u Novom Sadu. U nagradnom fondu je i 100 putničkih vozila “fijat 500L pop star“ pastelnocrvene boje.

Takođe, učesnike nagradne igre sakupljanja fiskalnih računa očekuju i vaučeri za kupovinu nameštaja, bele tehnike, prehrambenih i drugih proizvoda, vrednih po 120.000 i 60.000 dinara.

Podsetimo da u igri “Uzmi račun i pobedi” mogu da učestvuju punoletni građani Srbije, i da je potrebno da se pošalje najmanje 10 fisklanih računa ili 10 slipova od po minimum 100 dinara. Računi i slipovi ne smeju da budu u istoj koverti. Takođe, može se poslati bilo koja koverta, a poštarina se ne plaća. Učesnik treba da napiše svoje podatke na koverti, ime, prezime, adresu i broj telefona. Umesto adrese na koju se šalje koverta, treba samo navesti – “Uzmi račun i pobedi 2018”. Koverte se mogu ostaviti u bilo kojoj filijali “Pošte Srbije”.

Istovremeno se održava i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a devet najaktivnijih lokalnih zajednica biće nagrađene sa po 23.000 evra.

Nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” organizuje Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju. Partneri su Ministarstvo finansija, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Republička direkcija za imovinu Republike Srbije, Poreska uprava i “Pošte Srbije”.

blic.rs

You may also like