Sremska Mitrovica – Tradicionalni, 8. po redu, Novogodišnji festival odbojke u Novom Sadu, u organizaciji OS Vojvodine, uz učešće 66 ekipa iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije, opravdao je očekivanja, odbojkaška mladost iz regiona demonstrirala je lepotu ovog sporta.

Pioniri Srem Itona iz Sremske Mitrovice su osvojili prvo mesto, Blok Aut iz Beograda drugo, dok je Proleter iz Bavaništa bio treći.

Među najboljim pojedincima na festivalu je i Bojan Milutinović iz Srem Itona iz Sremske Mitrovice (pioniri).

U konkurenciji pionirki Mladost iz Novog Sada je pobednik, drugo mesto je osvojio NIS Spartak iz Subotice, a treće Sterija iz Beograda.

U kategoriji – pionirke B prvo mesto osvojila je Gradiška, drugo As iz Beograda, treće Star, u kategoriji – kadetkinje B prvi je Letnjikovac volej, drugi Zaslon iz Šapca, a treći NS tim.

Kod kadetkinja As iz Batajnice je bio prvi, drugo mesto pripalo je Kleku MD iz Zrenjanina, a treće Osijeku. U konkurenciji kadeta pobednik je Vojvodina NS seme, drugi je Blok Aut iz Beograda, a treći Žužemberk iz Slovenije.

Najbolji pojedinci na festivalu su: Una Vajagić iz Mladosti iz Novog Sada (pionirke), Sara Komazec iz Asa iz Batajnice (kadetkinje), Bojan Milutinović iz Srem Itona iz Sremske Mitrovice (pioniri) i Veljko Prišić iz Vojvodine NS seme iz Novog Sada (kadeti).

You may also like