Košarkaški veterani donacijama pomažu mitrovačkoj bolnici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Opštoj bolnici Sremska Mitrovica uručena je humanitarna pomoć koju su obezbedili veteranski košarkaški klub „Gene“ iz Minhena i Dragan Milošević, naš sugrađanin koji živi i radi u Nemačkoj i u proteklih 15-tak godina doprema vredne donacije mitrovačkoj bolnici.

Ovoga puta reč je bolničkim jorganima, jastucima, ćebadima, potrošnom medicinskom materijalu, maskama za kiseonik, dva monitora i pomagalima za ortopedske pacijente, vrednosti oko 4.000 evra.

“Zahvaljujem se na humanitarnoj pomoći jer je ona našoj ustanovi uvek dobrodošla. Ovo nije prvi put da Dragan Milošević sa svojim saradnicima donosi pomoć i time pokazuje humanost i prema ljudima i prema gradu iz kojeg potiče“ – reči su direktora Opšte Bolnice Sremska Mitrovica dr Živka Vrcelja.

Dragan Pejaković, košarkaški veteran, veliku zahvalnost na podršci i pomoći u organizaciji humanitarno-sportskih događaja i realizaciji dopremanja donacija, upućuju Gradu Sremska Mitrovica, posebno načelniku uprave za zdravstvo Vojislavu Mirniću i njegovim saradnicima, jer imaju sluha za ovakve aktivnosti.

Opšta bolnica Sremska Mitrovica

You may also like