Jarak: Poginuo ispred svoje kuće

Teška saobraćajna nesreća u Jarku kod Sremske Mitrovice. Igor Veselinović (24) stradao kada se automobil zakucao u banderu. Njegov najbolji drugi Miroslav Vučković, za kojeg se prepostavlja da je vozio, nalazi se u bolnici

IGOR Veselinović (24), iz Jarka kod Sremske Mitrovice, nastradao je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima, ispred svoje kuće, gde je živeo sa majkom Ljiljanom i očuhom Jovom Jovičićem. Do tragedije je došlo kada su se vozilom „folksvagen buba“ on i njegov najbolji drug Miroslav Vučković zakucali u telefonsku banderu, koja je od jačine udarca iščupana iz zemlje, a zatim se slomila.

Vučković, za kojeg se pretpostavlja da je upravljao kolima, nalazi se u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici i, kako je rečeno „Novostima“, on je zadobio lakše povrede, ali je zadržan zbog daljeg posmatranja.

– Odmah sam istrčao napolje i ugledao prevrnut auto koji se puši. U tom trenutku sam pomislio da će se zapaliti, pa sam utrčao u kuću kako bih izneo protivpožarni aparat. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da je u smrskanom vozilu moj Igor – priča još vidno potresen očuh nastradalog mladića, za kojeg kaže da mu je bio sin jedinac.

U dvorištu nastradalog momka okupila se rodbina, niko od njih još ne može da prihvati tužnu vest da se jedan mladi život zauvek ugasio.

KADA će nastradali mladić biti sahranjen, Jovo kaže da još ništa ne znaju. Čeka se da preuzmu telo sa Instituta sudske medicine u Novom Sadu, gde se nalazi na obdukciji.
– Igor je bio dobar, vredan i poslušan mladić. Nije birao šta će da radi. Već nekoliko godina vozio je kamion po Poljskoj, Sloveniji, gde ga pošalju iz firme. Nije pio, imao je velike planove – priča očuh mladića dodajući da se Igor nije razdvajao od Miroslava, čim bi obojica imala slobodnog vremena.

O detaljima tragedije, za koju kažu da ju je prouzrokovala brza, vožnja, ništa se dalje ne zna. Jedan od meštana ovog sela kaže da je Vučković pre četiri dana kupio taj automobil.

– Nije se on bahatio brzom vožnjom, nije bio taj tip mladića. I on je radio u Londonu, skoro se vratio. Šta se desilo to veče, samo on najbolje zna – govori Dragan, jedan od njihovih prijatelja.

Izvor Novosti

You May Also Like